Instagram
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Alkukausi

Share |

Tiistai 14.7.2015


Kesä pyörähtänyt puoleen väliin, avovesikausi onneksi vasta aluillaan... Keväällä ukot kävi veteleen hirveitä lohia merellä ja mantereen puolella puhelin laulo kuvaviestiä harvase päivä.. Onnittelut saamamiehille niistä!!

Ei siinä muu auttanu kun lähtee "kostoretkelle" jigikeppien kanssa. Täytyy sanoa, että sai kyllä pienemmilläkin selillä hienoja kokemuksia ja "vähä" kevyemmillä vehkeillä yli 4kg kuhakin tuntu aika hienolta! Oli samalla oma jigi-enkka ja kausi alkoi siis hienosti!

Jikikuha.jpg

Jigiä käytiin useempana kertana paiskomassa hyvässä seurassa. Kalojakin saatiin, sanotaanko hyvin ja käytiin toistamiseen lähellä 4:ää kiloa! Tuuli sotki välillä hommaa pahasti, mutta se on ollut vähän koko kesän kulku tähän mennessä..

K.P Baits:n isot jigit oli pakko päästä testaamaan ja täytyy sanoa, että toimii! Reilumpi kuha pamauttaa niihin mielellään kiinni niin että ranteissa tuntuu.. Mukava oli myös omalla kohdalla huomata, että omien kestosuosikki mallien lisäksi tuli heitettyä useaa mallia ja tiettyinä päivinä siinä oli avain onneen!

Viime ajat on mennytkin enemmän vetopuuhissa, lähinnä kuhaa jahdaten. Hienoja onnistumisia silläkin saralla tullut. Välillä tullut kalaa yhtenä k****nä ja välillä saanut ettiä päivän toimivaa yhdistelmää.. Parhaiten mieleen painunut pari viikkoa sitten kepitetty 4,6kg kuha ja n. 5kilon hauki, joka otti siimaa Okuman Convectorista niin, että oltiin pitkään huuli pyöreänä ja luultiin sen olevan isompi lohi!! :D

rhino_keppi.jpg

Testissä ollut Rhinon Trolling Team Rigger Witch II ollut loisto vapa. Saa nähdä mennäänkö tulevaisuudessa Ugly Stik Glod Tigerillä vai tolla, elämme siis siinäkin mielessä mielenkiintoisia aikoja..

Vetopuolella ahven tarjonnut todellisen haasteen. Kala on ollut allekirjoittaneella aivan hukassa, ehkä kylmien vesien takia. Joka tapuksessa sillä saralla on ehdottomasti ryhdistyttävä!

Loppuun vielä todettava, että parasta kun pääsee vesille, välineet tomii ja joskus jopa saa kalaa, siinä on ihmisen hyvä olla!!

46.jpg

(Näiden aika on vielä edessäpäin)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini