Instagram
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cannon Magnum 5ST 2kpl + trolling control takilanohjausjärjestelmäNyt takilapaketti pohjanseuranta- ja monella muulla erittäin hyödyllisellä toiminnolla järkihintaan! Paketti sisältää 2kpl Cannon Mag 5st takiloita + langattoman takilan hallinta yksikön (trolling control)

USA:n suurilla järvillä kehitetyt Cannon –takilat ovat maailman käytetyimmät. Cannon-takilat on valmistettu laadukkaasta Lexan™ -komposiittimateriaalista, joka on samaan aikaan sekä erittäin vahvaa että kevyttä. Metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten voit käyttää näitä takiloita huoletta myös suolaisessa vedessä. Takiloiden muotoiluun on panostettu joten ne ovat kooltaan kompakteja eivätkä ole tiellä veneessä liikuttaessa tai kalaa väsytettäessä.

Magnum 5 ST on vankkatekoinen mutta kätevän kokoinen ja huippunopeasti kelaava kalamiehen työkalu! Siinä on uusi vesitiivis rakenne, joka on helppo avata ja huoltaa. Cannon sähkötakiloiden PIC (Positive Ion Control) ominaisuus luo vedessä takilan vaijerin ympärille positiivisen ionikentän joka houkuttelee saaliskaloja. Turvallisuutta ja nopeutta takilan käyttöön tuo Short Stop –ominaisuus, jonka avulla painon nosto on helppoa ja yksinkertaista, eikä paino pääse aiheuttamaan kolhuja veneeseen.

Trolling control yksikkö:

Järjestelmä tarjoaa manuaaliseen sähkötakilaan suuren joukon toimintoja, joista halutuin on pohjaseuranta. Osaa toiminnoista ei löydy mistään muualta, kuten välilaukaisintila, automaattisesti kytkeytyvä pohjaväistö, pohjasykli jne. Syvyystieto vastaanotetaan kaikuluotaimen NMEA 0183/DPT sanomassa, mikä takaa yhteensopivuuden lähes kaikkien merkkien yhdistelmälaitteiden kanssa. Jopa kahdeksan takilaa voidaan kytkeä samaan järjestelmään.

Loppunut - 2-3 viikkoa
Hinta:1 690.00 €1 995.00 €

Lisätiedot

Jykevä puomi: 61cm
Virtaliitin: Vesitiivis