Instagram
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Räikän pärinää

Syksyinen mamma jatkoi nopean kuvan jälkeen omaan elementtiinsä.


Kello herättää töihin: "Jos sitä vähän kääntäis kylkee viä..." Kello herättää vesille: Tikkana pystyyn, forecasta viimesin ennuste, aamupala ja matkaan! En tiedä onko muilla samanlaisia tuntemuksia, mutta näin allekirjoittaneella aina ollut ja tuskin ihan heti päälaelleen kääntyy- kertoo jotain!

Omalla kohdalla kalastus on muutakin kuin saalis: rentoutuminen, rauhoittuminen, maisemista nauttiminen ja onnistuminen kuvaavat varmaankin paljon sitä millä fiiliksellä mennään. Ehkä siitä syystä on mukava kokeilla eri kalastusmuotoja, mutta myönnettävä se on- uistelija henkeen ja vereen!

Onnistumisen tunteita on tullut näiden vajaan 30 vuoden aikana monenlaisia. Ja mikä parasta, on pystynyt tuottamaan niitä kavereille ja kokemaan niitä kavereiden kanssa! Muistan hyvin kun noin 12v. "loppina" pääsin tyyninä iltoina mökkilahdelle yksin heittelemään. Sieltä täältä jokunen hauki tuli ja aina oli kivaa! Kerran sattui juuri auringonlaskun aikoihin vähän kovempi tälli ja alkoi paini siihen aikaan kauhean haukimamman kanssa.. Polvet tutisten ja kädet väristen yrin haukea kammeta haaviin. Hauki ei meinannut mahtua sinne mitenkään päin, mutta lopulta jotenkin siinä onnistuin! Mamma vesiastiaan ja nopeasti rantaan. Puntari näytti 4kg ja aivan mahtavaa!! Kauhea peto! Jälkeenpäin olen miettinyt sitä haukea, jolla oli Minnow Spoon syvällä suussa hyvin kiinni, että kumpikohan siinä oli pahemmin koukussa kala vai kalastaja..?


Kireitä ja onnistumisen elämyksiä vesille!

-Juuso